У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників
19 травня 2013 11:21
У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників Масштабна всеукраїнська акція «Велодень-2013» стартувала сьогодні, 19 травня, на пл. Свободи.

У відкритті заходу взяв участь заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. Він зазначив, що Харків - дійсно спортивне місто, і сьогоднішня акція тому підтвердження. Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса він привітав учасників Велодня і побажав усім здоров'я та успіхів у велопробігу.

У ході старту акції у ній взяли участь тематичні колони велосипедистів: у національних костюмах (у вишиванках), в костюмах народів світу, професійні колони - робочі, інтелігенція, а також колона костюмованих казкових персонажів.

Як повідомив один з організаторів харківської акції Михайло Калужинов, Велодень проходить у місті вже увосьме, і з кожним роком кількість його учасників зростає. Якщо торік в акції брало участь 5 тис. велосипедистів, то цього року, за попередніми даними, вже налічується 10 тис. чоловік. У велопараді беруть участь не тільки велосипедисти з Харкова і області, а й з Росії - Бєлгорода та Курська.

Мета проведення заходу - пропаганда здорового та активного способу життя, екологічної альтернативи міському транспорту. Учасники Велодня виступають за безпеку і взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Велопарад цього року стартував на пл. Свободи і далі він пройде по пр. Леніна до вул. Новгородської і назад до пл. Свободи. У програмі заходу також ярмарок, майстер-клас з надання першої допомоги і різні змагання: велогонка, змагання з техніки велотуризму. Закінчиться свято близько 16:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників У Харкові велопарад зібрав близько 10 тисяч учасників
Друкувати
Останні новини