У Харкові пройшло нове талант -шоу
11 грудня 2013 20:52
У Харкові пройшло нове талант -шоу Фінальний етап талант-шоу школярів Київського району відбувся сьогодні, 11 грудня, в актовому залі головного корпусу Національного аерокосмічного університету «ХАИ».

Як повідомили організатори, конкурс «Київський має таланти» - перший у своєму роді серед школярів. Він створений на зразок талант-шоу, яке проводилося серед студентів аерокосмічного університету, саме тому представники цього вишу допомагали в його організації.

Перший етап конкурсу пройшов у школах району. У ньому взяли участь 300 школярів, і було подано 114 заявок, з них у фінал було відібрано 26 заявок і 100 учасників. Фіналісти змагалися у вокальному, танцювальному, цирковому, розмовному і театральному жанрах. Переможці отримали грошові премії, а учасники - почесне звання лауреата конкурсу та квитки в кіно і на новорічні свята.

У журі талант-шоу увійшли директор Департаменту освіти Ольга Деменко, голова Адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва, депутат міської ради Габріел Михайлов.

«Ми повинні підтримувати такі таланти, тому що від того, скільки уваги ми приділимо цій творчості, залежатиме те, яким буде наше місто в майбутньому. Київський район став ініціатором проведення такого конкурсу. Але наступного року, я думаю, ми запропонуємо поширити практику проведення подібного конкурсу і на інші райони, а може бути, зробити такий конкурс загальноміським», - підкреслив Габріел Михайлов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу У Харкові пройшло нове талант -шоу

Друкувати
Останні новини