У «ЄрмиловЦентрі» покажуть, як змінювалося мистецтво з другої половини XX століття
05 квітня 2016 10:22 Культура
У «ЄрмиловЦентрі» покажуть, як змінювалося мистецтво з другої половини XX століття Виставка приватної колекції Тетяни і Бориса Гриньових проходить з 1 квітня в центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр».

Колекція зібрала різні твори, які представляють загальний зріз українського мистецтва другої половини XX - початку XXI століть. Експозиція ділиться на три розділи - «Нонконформісти», «Перше незалежне покоління», «Покоління 2004».

«Поява кожної нової генерації українських художників в історії вітчизняної культури за останні півстоліття щоразу була обумовлена ​​сильними соціальними потрясіннями і черговим етапом перебудови суспільної свідомості. Сучасні художники не просто відображають суспільні реалії - вони займають свідомо критичну позицію, коментуючи в своїх творах політичний і соціокультурний процес», - відзначили в «ЄрміловЦентрі».

Харків'яни зможуть познайомитися з роботами Алли Горської, Віктора Ігуменцева, Віталія Куликова, Олега Волошинова, Олега Соколова, Леся Подерв'янського, Іллі Ісупова, Жанни Кадирової, Гамлета Зіньківського та інших майстрів.

Виставка працює до 15 квітня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини