У частині Шевченківського та Київського районів тимчасово не буде води
06 жовтня 2020 14:28 Оперативна інформація
У частині Шевченківського та Київського районів тимчасово не буде води Водопостачання у частині Шевченківського та Київського районів буде припинено з 8:00 7 жовтня до 12:00 8 жовтня.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту мереж з метою їх підготовки до нового опалювального сезону.

Водопостачання буде тимчасово припинено:

у частині Шевченківського району, обмеженій: - пров. Класичним, вул. Клочківською, територією зоопарку, узвозом Клочківським, вул. Клочківською, вул. Новгородською, пр. Науки, вул. Мінською, вул. Саржинською, вул. Рязанською, вул. Мінською, територією ЦПКіВ ім.Горького, вул. Сумською до пров. Класичного;

у частині Київського району, обмеженій: - пров. Театральним, вул. Потебні, вул. Маршала Бажанова, вул. Куликівською, територією НТУ «ХПІ», вул. Труфанова, узвозом Весніна, вул. Стельмаха, 2-м в'їздом Будівельним, 3-м в'їздом Челюскінців, 1-м пров. Омським, 2-м пров. Омським, вул. Вологодською, вул. Тахіатаською, в'їздом Вологодським, вул. Вологодською, вул. Омською, вул. Пушкінською, територією з-ду «ФЕД», вул. Сумською до пров. Театрального.

З повним списком адрес можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини