У БТІ створять базу пропозицій з продажу житла
04 грудня 2018 18:05 Місто
У БТІ створять базу пропозицій з продажу житла У КП «Харківське міське БТІ» створять базу пропозицій з продажу житла, щоб допомогти городянам, чиє житло підлягає викупу через будівництво метро від ст. м. «Метробудівників» до ст. м. «Одеська».

Про це сьогодні, 4 грудня, повідомив директор Департаменту реєстрації Олег Дробот. На сьогодні завершено другий етап переговорів між Харківською міською радою та власниками нерухомості, яка знаходиться у зоні будівництва метро.

Олег Дробот зазначив, що більше половини власників уже дали офіційну згоду на викуп нерухомості, частина з них вже придбала альтернативне житло. Однак, за його словами, власники житла не завжди можуть самостійно зайнятися пошуками житла.

«Місто взяло на себе зобов'язання надати людям максимальну допомогу у всіх питаннях, пов'язаних з придбанням житла та переїздом, тому було прийнято рішення сформувати загальну базу всіх наявних на ринку пропозицій, щоб людям зручніше було шукати підходящі варіанти», - зазначив Олег Дробот.

Пропозиції можуть подавати як приватні особи, так і ріелтори, а також агентства нерухомості. Для цього необхідно звернутися до фронт-офісу КП «Харківське міське БТІ» (пл. Павлівська, 1/3) або написати на електронну адресу: [email protected].

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини