У березні пройде весняний сезон «Kharkiv Fashion»
24 січня 2019 11:44 Суспільство
У березні пройде весняний сезон «Kharkiv Fashion» «Kharkiv Fashion 2019» пройде з 21 по 23 березня на Арт-заводі «Механіка».

Як повідомили організатори, крім традиційних показів у рамках проекту пройде форум, який включатиие лекції від провідних експертів модної індустрії України та майстер-класи, цікаві не тільки працівникам сфери моди, але і всім гостям заходу.

«На подіумі можна буде побачити як дизайнерські колекції, так і одяг торгових марок. Таким чином, ми даємо можливість просування і тим і іншим на український та міжнародний ринки», - повідомила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

Також вона зазначила, що традиційно на гостей свята моди чекає дизайн-маркет від провідних виробників одягу та багато цікавих сюрпризів.

У рамках «Kharkiv Fashion 2019» пройде вже III Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів «Start Fashion». За словами організаторів, він дає можливість молодим талантам представити свої роботи експертам fashion-індустрії і ввійти у світ великої моди. Прийом заявок на участь у конкурсі вже почався і завершиться 15 лютого. Подати заявку на участь можна перейшовши за посиланням.

Зазначимо, «Kharkiv Fashion 2019» організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини