Цього року в Харкові встановили понад 80 світлофорів
18 вересня 2014 11:55
Цього року в Харкові встановили понад 80 світлофорів У першому півріччі 2014 року в Харкові встановили 82 нових світлофорних об'єкти.
Про це сьогодні, 18 вересня, на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології повідомив головний інженер КП «Харків-сигнал» Олександр Качура. За його словами, з встановлених світлофорів - 68 транспортних і 14 пішохідних. 

Як повідомив Олександр Качура, також за перші 6 місяців цього року працівники підприємства замінили 6,9 тис. електроламп, 1,7 км кабельних комунікацій, встановили 304 нових дорожніх знаки й 226 погонних метрів пішохідного огородження. 

Також співробітники комунального підприємства виконували роботу з утримання (налагодження, очищення, фарбування) і ремонту засобів регулювання дорожнього руху. Всього на балансі підприємства 295 світлофорних об'єктів. 

Як зазначив під час засідання постійної комісії директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, після зміни меж Харкова в місті з'явилося 16 світлофорних об'єктів, які безгоспні або числяться на балансі комерційних підприємств. Департамент вирішує питання передачі цих світлофорів у комунальну власність міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини