Тролейбус №11 кілька днів курсуватиме за іншим маршрутом
18 липня 2019 18:12 Оперативна інформація
Тролейбус №11 кілька днів курсуватиме за іншим маршрутом Тролейбус №11 курсуватиме за іншим маршрутом з 9:00 до 17:00 з 19 липня по 3 серпня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом вул. Малиновського.

Так, з 9:00 до 17:00 19 та 22 липня рух тролейбусів буде заборонено по пр. Любові Малої і вул. Плановій, від вул. Дудинської до вул. Семінарської, по вул. Семінарській, від вул. Планової до вул. Великої Гончарівської, по вул. Великій Гончарівській, від вул. Семінарської до вул. Конєва, по вул. Конєва, вул. Малиновського, вул. Коцарській, вул. Благовіщенській, пл. Благовіщенській, узвозу Соборному.

У цей час тролейбус №11 курсуватиме так: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Дудинської - вул. Холодногірської - вул. Новий Побут.

З 9:00 до 17:00 20 липня і з 23 липня по 3 серпня рух тролейбусів буде заборонено по вул. Конєва та вул. Малиновського, від вул. Великої Гончарівської до вул. Коцарської, по вул. Коцарській, вул. Благовіщенській, пл. Благовіщенській, узвозу Соборному.

Тролейбус №11 ходитиме так: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва;

у зворотному напрямку: вул. Конєва - вул. Велика Гончарівська - вул. Семінарська - пр. Любові Малої - вул. Китаєнка - пр. Ново-Баварський - пр. Дзюби.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини