Триває реконструкція Московського проспекту
07 жовтня 2016 14:54 Інфраструктура
Триває реконструкція Московського проспекту Реконструкцію Московського проспекту цього року планується виконати на ділянці від пров. Електромеханічного до пр. Льва Ландау.

Як повідомив сьогодні, 7 жовтня, виконроб Володимир Гавриленко, торік капітально відремонтували ділянку проспекту від Велозаводського шляхопроводу до пров. Електромеханічного. Цього року роботи поетапно будуть проведені на двох ділянках: від пров. Електромеханічного до вул. Енергетичної й від вул. Енергетичної до пр. Льва Ландау. Загальна площа робіт становитиме 15 тис. кв. м.

«На цій ділянці замінили кабельні мережі, водогін, труби теплотраси, встановили нову зливову каналізацію. Дорога була шириною 9 м, а ми її розширили до 12,75 м. Викопали т.зв. корито, влаштували основу, потім засипали щебенем товщиною 50 см, заасфальтували пористим асфальтом товщиною 6 см, відфрезерували стару дорогу, змінили її профіль, розлили в`язку емульсію, поклали ще 5 см пористого асфальту, а після цього - верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону», - розповів про процес реконструкції Володимир Гавриленко.

При цьому він зазначив, що за такою технологією реконструювали пр. Гагаріна і пл. Конституції. Така дорога і служить довше і краще витримує навантаження автомобілів під час дощу і ожеледі.

Як повідомив Володимир Гавриленко, крім ремонту проїжджої частини упорядковують і прилеглу територію проспекту. На ній встановлюють нові світильники, нові зупинкові павільйони, світлофори, облаштовують тротуари.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини