Тепло у будинках і підготовка техніки - у Харкові готуються до погіршення погодних умов
16 грудня 2021 12:17 ЖКГ
Тепло у будинках і підготовка техніки - у Харкові готуються до погіршення погодних умов Готовність комунальних підприємств до роботи у негоду та морози обговорили сьогодні, 16 грудня, на робочій нараді у Харківській міській раді.

Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, очікується зниження температури повітря, тож КП «Харківські теплові мережі» починає підвищувати температуру теплоносія, щоб у будинках харків'ян було тепло. Також для роботи готові аварійні бригади ХТМ.

Ігор Терехов зазначив, що підприємства забезпечені прибиральною технікою та посипальними матеріалами.

За його словами, техніка «Міськелектротранспорту» ходитиме і в нічний час, щоб запобігти обмерзанню колій та забезпечити рух громадського транспорту за графіком.

Директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Віталій Бура уточнив, що КП «Шляхрембуд» підготувало для прибирання доріг 289 одиниць техніки. Також було заготовлено 7,5 тис. т солі та 26 тис. т піщано-сольової суміші. За словами директора департаменту, підприємство працює у цілодобовому режимі.

«Ми очікуємо на погіршення погодних умов - мокрий сніг з дощем, а з вівторка - похолодання та мороз. Прохання до власників автомобілів – не паркувати машини на узбіччях та в центральній частині міста. Це заважає прибиранню доріг», - підкреслив Віталій Бура.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини