Співробітники КП «Харківводоканал» вивезли понад 90 кубометрів сміття
06 квітня 2019 13:19 Екологія
Співробітники КП «Харківводоканал» вивезли понад 90 кубометрів сміття В рамках загальноміського суботника, який проходить сьогодні, 6 квітня, у Харкові співробітники КП «Харківводоканал» навели лад на території площею близько 20 гектарів.

Про це повідомив заступник генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євген Дегтяр.

За його словами, у загальноміському суботнику беруть участь близько 700 співробітників підприємства, задіяно близько 20 одиниць спеціальної техніки. Роботи з благоустрою проводяться в парку по вул. Шевченко, на залізничній станції «Новоселівка», на міських очисних спорудах водовідведення та насосних станціях №9, 25, 25-а, 26, 27-а 28, на пр. Ювілейному, а також на вулицях Конторській, Мойсеєвській та Селянській. Всього з цих територій було вивезено понад 90 куб. м сміття.

«На всіх об'єктах підприємства та прилеглих до них територіях, а також в районах міста проводяться комплексні роботи з благоустрою, прибирання та вивезення сміття і торішнього листя. В рамках підготовки до літнього оздоровчого сезону аналогічні роботи проводяться в закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» - таборах «Факел» та «Ромашка». Всі працюють з хорошим настроєм, роблячи вагомий внесок у благоустрій рідного міста», - зазначив Євген Дегтяр.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини