Шахраї видають себе за працівників «Харківміськгазу»
15 вересня 2016 16:39 Суспільство
Шахраї видають себе за працівників «Харківміськгазу» Шахраї під виглядом співробітників ПАТ «Харківміськгаз» пропонують харків'янам нібито зі знижкою і за передоплату купити газове обладнання.

Про це повідомили на підприємстві. Представившись працівниками «Харківміськгазу», вони запевняють жителів Харкова, що компанія нібито проводить акцію з заміни газових плит.

«При цьому вони настійно вимагають доступу до квартири, щоб подивитися на обладнання, укладають уявний договір на проведення безкоштовних робіт, пропонують плиту за ціною меншою, ніж в магазині. І висувають головну умову -  внесення 100%-ї передоплати за нове обладнання», - повідомили на підприємстві. Після цих дій липові співробітники говорять, що споживачеві необхідно звернутися до ПАТ «Харківміськгаз» для оформлення всіх документів.

«Харківміськгаз» повідомляє всім своїм клієнтам, що працівники компанії мають при собі службові посвідчення з чітко встановленим терміном дії, компанія не торгує газовим обладнанням, працівники підприємства не беруть плату за роботу на місці і готівкою. Оплата робіт здійснюється тільки на підставі рахунків, які видаються в Управлінні клієнтського сервісу за адресою: вул. Москалевська, 57/59. Всі роботи проводяться представниками компанії з оформленням належної документації. Заяви щодо заміни газового обладнання та його встановлення клієнти оформляють особисто в Управління клієнтського сервісу», - повідомили в компанії.

«Хочу зазначити, що «Харківміськгаз» не проводив і не проводить торгові акції. Зараз пріоритет для компанії - це установка лічильників газу. Тому звертаюся до наших споживачів - будьте уважними, перевіряйте наявність службового посвідчення у працівника підприємства, причому встановленого зразка, з фотографією, зазначенням посади, логотипом і печаткою підприємства. Не довіряйте роботу з газовими приладами самозванцям і не займайтеся цим самі - це небезпечно», - зазначила технічний директор «Харківміськгазу» Яна Шувалова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини