Рух вулицею Віринською буде тимчасово обмежений
13 травня 2017 18:37 Оперативна інформація
Рух вулицею Віринською буде тимчасово обмежений Рух транспорту по вул. Віринській - на ділянці від вул. Тюринської до вул. Пестеля при русі в бік вул. Шевченка - буде обмежений з 8:00 до 18:00 15 травня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом проїжджої частини. Транспорт пропускатимуть по трамвайних коліях.

У цей же час 16 травня рух транспорту по вул. Віринській - на ділянці від вул. Тюринської до вул. Академіка Білецького - буде заборонений. Закриту ділянку можна буде об'їхати по вулицях Тюринській, Семиградській, Артільній, Тополева, Академіка Білецького, Мойсеївській.

Автобуси на час ремонтних робіт курсуватимуть так:

№233е, 269е (у напрямку до вул. Шевченка): вул. Тюринська - вул. Семиградська - вул. Артільна - вул. Тополева - вул. Білецького - вул. Мойсеївська і далі за маршрутом.

Крім того, щодня з 9:00 до 17:00 15 та 16 травня рух трамваїв по вул. Мойсеївській, Віринській, Бестужева, в'їзду Семиградському - від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова - буде заборонений. Трамваї № 16 та 16а не курсуватимуть по цих вулицях. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини