Рух транспорту на частині Московського проспекту буде змінений
07 жовтня 2016 12:26 Оперативна інформація
Рух транспорту на частині Московського проспекту буде змінений Рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Польової, буде обмежений з 9:00 8 жовтня до 24:00 15 жовтня.

Це пов'язано з капремонтом трамвайних шляхів.

На цей же період буде заборонений підйом на Корсиківський шляхопровід при русі в бік вул. Соїча, при цьому об'їзд закритої ділянки буде організований наступним чином: вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Кошкіна - пр. Московський.

З 16 до 30 жовтня буде заборонений рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від Корсиківського шляхопроводу до вул. Академіка Павлова при русі в бік вул. Лесі Українки. Двосторонній рух для об'їзду закритої ділянки буде організований смугою зустрічного напрямку.

На період проведення робіт з 8 жовтня по 16 жовтня автобуси №227е, 249е здійснюватимуть об'їзд закритої ділянки наступним чином (при русі в бік пр. Льва Ландау): вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Кошкіна - пр. Московський і далі за маршрутом.

Крім того, з 9:00 8 жовтня до 21:00 30 жовтня буде заборонений рух трамваїв по пр. Московському, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Морозова, а також тролейбусів - по пр. Московському, від вул. Енергетичної до вул. Броненосця «Потьомкін». Рух трамваїв буде організований наступним чином:

трамвай №27 8-9 жовтня: Новожаново - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії;

з 10 жовтня: розворотне коло «Салтівське» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - м-н Захисників України - вул. Молочна - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - Новожаново; 

тролейбус №13: парк «Зустріч» - вул. Харківський Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини