Рух по частині Московського проспекту буде заборонено
29 травня 2018 17:57 Оперативна інформація
Рух по частині Московського проспекту буде заборонено Рух транспорту по другорядній дорозі уздовж пр. Московського, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Ощепкова, буде заборонено з 8:00 30 травня до 21:00 1 червня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом дороги. Об'їхати закриту ділянку можна буде прилеглими вулицями.

З 9:00 до 21:00 1 червня тролейбус №36 буде об'їжджати наступним чином: розворотне коло «12 Квітня» - вул. 12 Квітня - пр. Олександрівський - бул. Богдана Хмельницького - перехрестя пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького;

в зворотному напрямку: перехрестя пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького - бул. Богдана Хмельницького - пр. Олександрівський - пр. Індустріальний - пр. Московський - розворотне коло «12 Квітня».

Крім того, на час робіт, з 8:00 31 травня до 21:00 2 червня, рух транспорту буде заборонено по другорядній дорозі уздовж пр. Московського, на ділянці від вул. Ощепкова до бул. Богдана Хмельницького.

У ці дні автобус №82е, що проходить другорядною дорогою вздовж пр. Московського, змінить кінцеву зупинку і буде здійснювати розворот по вул. Ощепкова в районі будинку №4.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини