Ремонт доріг та покрівель - Ігор Терехов зустрівся з харків'янами
24 червня 2021 10:14 Місто
Ремонт доріг та покрівель - Ігор Терехов зустрівся з харків'янами Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 24 червня, провів зустріч з жителями Харкова з метою вирішення низки соціальних і побутових проблем.

Звернення харків'ян стосувалися надання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, поліпшення житлових умов, ремонту будинків і внутрішньоквартальних доріг. 

Зокрема, в плани внесли - ремонт під'їздів у будинку на вул. Сумській, 86, під'їзду і покрівлі на вул. Пушкінській, 3, капітальний ремонт покрівлі у будинках на вул. Григорія Рудика, 1, пр. Московському, 131-а та низку ремонтних робіт за іншими адресами.

«Через дощові весну і літо поточний ремонт покрівель - нагальна проблема у багатьох людей, тому основний акцент робитимемо на ремонті покрівель. Люди менше просять про ремонт під'їздів, тому що ми сьогодні багато робимо у цьому питанні. Також виконаємо ремонт внутрішньоквартальних доріг», - зазначив Ігор Терехов.

Так, в плани внесли ремонт внутрішньоквартальної дороги у пров. 23 Серпня, 5, облаштування тротуарів у районі будинку на вул. Маршала Батицького, 7 і ремонт тротуару біля будинку на вул. Балакірєва, 42.

Також секретар міської ради доручив вирішити проблему за скаргою мешканців будинку по пр. Ювілейному, 96/153. За словами людей, які до нього звернулися, підприємці ринку «602 м/р» використовують їхні контейнери і паркомісця.

Крім того, Ігор Терехов зазначив, що на прохання мешканців будинків, які знаходяться поруч з ТРЦ «Нікольський», планується закрити для проходу двори, через які почали ходити відвідувачі торгового центру. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини