Районні центри адмінпослуг готуються до відкриття
29 жовтня 2013 13:05
Районні центри адмінпослуг готуються до відкриття Дев'ять територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг при районних адміністраціях планується відкрити у листопаді.

Про це сьогодні, 29 жовтня, в ході огляду приміщень територіальних підрозділів у Ленінському та Московському районах повідомила заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька.
 
За її словами, зараз районні підрозділи знаходяться на завершальній стадії підготовки, у територіальних офісах проходить налаштування обладнання. У територіальних центрах буде надаватися близько 120 адміністративних послуг у сфері житлового і комунального господарства, а також послуги міграційної служби.
 
На сьогоднішній день в більшості центрів підготовлені приміщення для адміністраторів, для прийому громадян, зали очікування, термінали для реєстрації в електронній черзі.
 
Як зазначила Ірина Синицька, територіальні підрозділи створюються для того, щоб жителі міста могли отримувати адміністративні послуги недалеко від місця проживання. За її словами, перелік послуг буде координуватися, постійно оновлюватися і рости. Вже визначили кількість адміністраторів у кожному з районів міста в залежності від кількості проживаючого там населення. Крім того, в кожному підрозділі обов'язково будуть працювати представники адміністративних органів - служби земельного агентства, міграційної, реєстраційної служб та інших суб'єктів надання адмінпослуг.
 
Начальник відділу Центру надання адміністративних послуг Ленінського району Вікторія Китайгородська підкреслила, що більшість адміністраторів, які будуть працювати в районних підрозділах, - професіонали у своїй сфері, тим не менше, кожен з них проходив стажування і здавав іспити.
 
Як повідомила начальник відділу Центру надання адміністративних послуг Московського району, термінал для реєстрації електронної черги, встановлений в кожному територіальному підрозділі, дозволить впорядкувати і прискорити процес прийому громадян: час очікування кожним відвідувачем не повинний перевищувати 15 хвилин.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини