Проект «Feel Ukraine» зібрав у Харкові студентів з 13-ти країн світу
25 липня 2016 12:46 Міжнародне співробітництво
Проект «Feel Ukraine» зібрав у Харкові студентів з 13-ти країн світу 30 студентів-стажерів з 13-ти країн знаходяться в Харкові в рамках проекту «Feel Ukraine» («Відчуй Україну»).

Це національний проект міжнародної молодіжної організації AIESEK, мета якого - популяризація України на світовому рівні.

Стажери з Азербайджану, Туреччини, Єгипту, Китаю, Марокко, Хорватії, Ірану, Мексики, Естонії, Швейцарії, Іспанії, Тунісу, Йорданії вже побували в Києві. Тепер вони приїхали до Харкова, де будуть знайомитися з містом з 25 по 31 липня.

Сьогодні студенти відвідали Міський туристичний інформаційний центр, де їм надали необхідні буклети, карти міста, розповіли про визначні місця Харкова. За підтримки центру для гостей організують розважальну програму.

Перші враження від Харкова у іноземних студентів добрі. За їх словами, після столиці їм сподобався більше спокійний темп життя міста, його привітні і доброзичливі жителі, зелені вулиці і проспекти. Також молоді люди відзначили організованість харків'ян, які перед тим, як сісти в наземний громадський транспорт, шикуються в чергу.

Після більш детального знайомства з Харковом іноземні студенти розкажуть про свої враження в медіацентрі «Время», де 28 липня пройде прес-конференція (початок - о 12:30). Там же можна буде докладніше дізнатися про проект «Feel Ukraine».

Довідка. AIESEC (абревіатура від франц. Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) - це міжнародна молодіжна некомерційна незалежна організація, повністю керована студентами і недавніми випускниками, що діє з метою розкриття і розвитку лідерського та професійного потенціалу молоді для внесення позитивного вкладу в суспільство. AIESEC об'єднує 86 тис. молодих людей у ​​124 країнах світу і співпрацює з більш ніж 2,4 тис. університетів. Близько 23 тис. студентів і недавніх випускників по всьому світу беруть участь у міжнародній програмі стажувань AIESEC.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини