Приміщення ради ветеранів Комінтернівського району відремонтують
25 листопада 2013 17:44
Приміщення ради ветеранів Комінтернівського району відремонтують Приміщення, де розташовується рада Комінтернівської районної організації ветеранів (пр. Героїв Сталінграда, 181), буде капітально відремонтовано.
 
Про це сьогодні, 25 листопада, на зустрічі з новим головою ради ветеранів району Віталієм Палехою та керівниками первинних ветеранських організацій повідомив голова Адміністрації Комінтернівського району Роман Веприцький.
 
За його словами, приміщення, в якому збираються члени ветеранської ради району, не ремонтували більше 20 років, тому міська влада прийняла рішення відремонтувати його.
 
Як повідомив голова районної адміністрації, в приміщенні планують зробити євроремонт: замінити сантехніку, проводку, електроприлади, підлогу, вхідні і міжкімнатні двері, вікна. Також планується встановити в приміщенні ради нові меблі, кондиціонер, комп'ютер, телефон. При цьому Роман Веприцький підкреслив, що всі роботи будуть вестися згідно з побажаннями ветеранського активу. А керівник ради ветеранів, у свою чергу, зазначив, що свою роботу ветеранська організація не припинить й нікуди переїжджати не буде, оскільки ремонтні роботи планують проводити у вихідні.
 
Довідка. Комінтернівська районна організація ветеранів створена 27 лютого 1987 року. Організація налічує 11 тис. 437 чоловік і складається з 18 первинних організацій. До ради ветеранів входить 25 чоловік, які ведуть роботу в чотирьох напрямках: суспільно-політичному, організаційно-методичному, медико-соціальному та по роботі з молоддю.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини