Президент Австрії зустрівся з харківськими дітьми
04 липня 2014 12:26
Президент Австрії зустрівся з харківськими дітьми З харківськими дітьми, які перебувають на оздоровленні в Австрії, зустрівся президент Австрійської Республіки Хайнц Фішер.
Вчора, 3 липня, 25 дітей з України, які перебувають на оздоровленні в Австрії завдяки підтримці і фінансуванню австрійської екологічної організації «Глобаль 2000», були прийняті Федеральним Президентом Австрійської Республіки Хайнцем Фішером. У складі української делегації було 10 дітей з Харкова та області, які лікувалися в Харківській дитячій лікарні №16 з приводу онкогематологічних захворювань. 

Президент Австрії привітав дітей та побажав їм одужання. Він висловив щиру подяку всім, хто допомагає дітям, за багаторічну гуманітарну міжнародну допомогу. 

Харківські діти передали президенту лист подяки від Харківського міського голови Геннадія Кернеса. У листі, зокрема, говориться: «Глибоко вдячний за Вашу особисту участь і підтримку важкохворих дітей, настільки потребують проведення подібних оздоровчих акцій, особливо у світлі випробувань, які переживає наша держава». 

Також діти подарували президенту книгу про Харків, фотоколаж, українські сувеніри, а також прочитали йому вірші і заспівали українських пісень.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини