Представлений новий директор Французького інституту в Харкові
06 грудня 2013 15:43
Представлений новий директор Французького інституту в Харкові Гійом Мартен став новим директором Французького інституту в місті Харкові.

Радник з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні Ерік Тосатті сьогодні, 6 грудня, представив його заступнику Харківського міського голови Ігорю Терехову.

На зустрічі обговорювалися питання реформування Французького інституту та створення на його базі громадської організації «Французький альянс». Цей процес повинен завершитися наступного року.

«По суті, зміниться тільки юридична форма інституту, а всі напрямки, якими він займається зараз, залишаться і навіть будуть трохи розширені. Ми продовжимо курси французької мови, будемо пропагувати культуру нашої країни. Так, у квітні пройде вже 11-й за рахунком фестиваль «Французька весна», де традиційно харків'яни зможуть познайомитися з представниками Франції в жанрах театру, музики, кіно», - повідомив Ерік Тосатті.

Нагадаємо, Посольство Франції в Україні працює над створенням освітньої та просвітницької інфраструктури в українських регіонах за єдиною схемою. Відповідно до неї всі потужності, які є в конкретному регіоні, об'єднаються в одну організацію, яка займатиметься курсами французької мови, культурними проектами, інформаційною підтримкою тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини