Пожежним Харкова передали двісті комплектів нової бойової форми
15 листопада 2017 12:52 Суспільство
Пожежним Харкова передали двісті комплектів нової бойової форми За підтримки німецької федеральної компанії GIZ більше половини рятівників у Харкові забезпечені новою бойовою формою.

Про це сьогодні, 15 листопада, на Форумі ініціатив інфраструктурної програми для України «Створюємо майбутнє разом» повідомив начальник відділу зі зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України в Харківській області Ігор Лупандін.

За його словами, у рятувальні частини міста на сьогоднішній день передано 200 комплектів форми. Вона дозволяє пожежним перебувати в епіцентрі надзвичайних ситуацій при температурі від мінус 40 градусів до 300 градусів вище нуля. Ігор Лупандін показав підшоломники, які зшиті надійно і закривають найуразливіші місця - шию і груди. Також німецькі партнери передали пожежним понад 300 апаратів захисту органів дихання та понад 400 індивідуальних масок. Нові кисневі балони набагато легші за старі, матеріал масок - більш сучасний, вони шиються індивідуально за параметрами обличчя кожного рятувальника.

Ігор Лупандін зазначив, що незабаром рятувальні частини отримають також переносні електропідстанції, пневмоiнструменти та інше спорядження.

Нагадаємо, що за підтримки GIZ також була реконструйована пожежна частина №25 в Індустріальному районі. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини