Польща готова надати Харкову генератори
31 жовтня 2022 17:40 Міжнародне співробітництво
Польща готова надати Харкову генератори Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 31 жовтня, зустрівся з депутатами Краківської міської ради Лукашем Вантухом та Анжеєм Хавранеком.
Представники Польщі привезли до Харкова 30 комп'ютерів для дітей та дізналися про потреби харків'ян.

Ігор Терехов зазначив, що місту необхідні генератори та продукти харчування.

«Вранці були обстріли, постраждали інфраструктурні об'єкти. Нині ми працюємо над відновленням електропостачання. Така ситуація - протягом усієї війни. Генератори дуже важливі в цей час», - зазначив мер Харкова.

Також поляки запропонували організувати передачу питної води для містян. Ігор Терехов повідомив, що в години, коли немає світла та водопостачання, така допомога знадобилася б.

«Ми відчуваємо підтримку з боку Польщі та інших європейських країн. Ми працюємо, щоб якнайшвидше перемогти. Я вдячний представникам влади Польщі, жителям Кракова та інших міст за позицію у цій війні», - наголосив Ігор Терехов.

Також депутати Краківської міськради повідомили, що перед Харковом відвідали Київ, Чорнобиль та Одесу. В Україну вони планують повернутися приблизно за два тижні з допомогою, яка потрібна людям. Вони наголосили, що працюють на волонтерських засадах. Наприклад, у Кракові започаткували благодійну організацію, яка вже зібрала 1,5 млн злотих на дрони та інші потреби української армії.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини