Підприємства міськелектротранспорту Харкова успішно пройшли аудит ЄБРР
27 лютого 2019 17:38 Економіка
Підприємства міськелектротранспорту Харкова успішно пройшли аудит ЄБРР Підприємства міського електротранспорту успішно пройшли аудит, який провели представники Європейського банку реконструкції та розвитку.

Про це сьогодні, 27 лютого, після підписання Договору гарантії за проектом оновлення тролейбусного парку міста Харкова заявив керівник сектора інфраструктурних проектів ЄБРР Марк Магалецький.

Він нагадав, що на сьогоднішній день ЄБРР реалізує з містом Харковом два інвестиційні проекти - з будівництва двох станцій метро і закупівлі рухомого складу: вагонів і тролейбусів. Перш ніж проінвестувати проекти, обидва підприємства пройшли ретельну перевірку.

«У процесі підготовки і одного й іншого проекту було проведено аудит підприємств, і власне їх результат ми бачимо сьогодні - це підписання угоди. Це результат нашої роботи, в тому числі аудитів, які ми провели. В цьому плані ми дійсно працюємо в тісному контакті з підприємствами та містом. На що підуть кошти - кожне підприємство вирішує зі своїм підходом до фінансування. Процес закупівель було проведено спільно з нами, тобто ми бачили всі документи, які виставляли на тендер компанії», - підкреслив Марк Магалецький.

За його словами, автомобільна компанія «Богдан Моторс», яка виграла тендер, довела свою компетентність і надала найнижчу ціну за одиницю товару.

Нагадаємо, в 2018 році в рамках інвестиційного проекту «Оновлення тролейбусного парку м.Харкова» КП «Тролейбусне депо №2» та Європейський банк реконструкції та розвитку підписали кредитну угоду для оновлення рухомого складу підприємства. Був оголошений тендер на поставку низькопольних тролейбусів, обладнання для обслуговування і ремонту тролейбусів, а також супутніх послуг. Заявки на торги подали три компанії. Виграла тендер компанія «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс». Згідно з угодою, за кредитні кошти для Харкова придбають 57 нових тролейбусів і супутнє обладнання на суму 11,5 млн євро.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини