Парк Горького відвідали понад 15 мільйонів людей
11 червня 2021 13:04 Місто
Парк Горького відвідали понад 15 мільйонів людей Понад 15 млн осіб відвідали Центральний парк культури і відпочинку імені Горького після реконструкції.

Зокрема, у 2019 році парк відвідали понад 2,5 млн осіб, а в період пандемії 2020 року - понад 1,8 млн гостей.

Цього року в парку були розпочаті роботи з розширення футбольних полів та модернізації транспортної мережі. Щодня його обслуговують прибиральники, озеленювачі, слюсарі, електрики, механіки, техніки атракціонів та інші фахівці. У штаті парку - 600 осіб. У порівнянні з 2020 роком заробітна плата співробітників зросла в середньому на 20%. Крім того, 120 співробітникам надається 100%-ва пільга на оплату комунальних послуг.

Сьогодні, 11 червня, парк відвідав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він оглянув побутові приміщення та приміщення для відпочинку персоналу парку, поспілкувався з колективом і за відмінну роботу вручив співробітникам ЦПКО нагороди міської ради. 

Ігор Терехов зазначив, що для співробітників парку, які підтримують 66 га парку в ідеальному стані, закуповують техніку, а саму зону відпочинку систематично розвивають.

«Хочемо встановити нові атракціони. Крім того, тут буде облаштовано нова фотозона, відвідувачі якої зможуть «побувати» в різних країнах світу і столицях. Крім того, на прохання харків'ян плануємо зробити нові футбольні поля, які дуже затребувані», - повідомив секретар міської ради. 

Довідка. Парк Горького був відкритий після реконструкції 23 серпня 2012 року. В ході глобальної реконструкції були повністю замінені атракціони, прокладені нові алеї, оформлені нові тематичні зони, в яких враховані інтереси відвідувачів всіх вікових груп. Особлива концепція і дизайн парку відзначені нагородою «Golden Pony Awards» від IAPPA (Всесвітня асоціація індустрії атракціонів). Парк Горького регулярно отримує премії «Traveller's Choice» від міжнародного порталу мандрівників «Trip Advisor». Це єдиний парк розваг такого рівня в Україні.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини