Олександр Новак привітав школярів із закінченням навчального року
24 травня 2019 14:16 Місто
Олександр Новак привітав школярів із закінченням навчального року Секретар Харківської міської ради Олександр Новак сьогодні, 24 травня, взяв участь у святі останнього дзвоника в школі №25.

Олександр Новак привітав від себе особисто і від Харківського міського голови Геннадія Кернеса учнів, вчителів та батьків школярів із завершенням навчання.

«За підсумками навчального року, що минає, харківські школярі в черговий раз підтвердили високий рівень підготовки і статус Харкова як інтелектуальної столиці. Це велика праця і учнів, і вчителів. Вами пишається місто! А випускникам, для яких це дійсно останній дзвоник, хочу побажати цінувати шкільну дружбу, не забувати вчителів, які вклали в вас знання, щоб ви стали успішними людьми і щоб вами пишалася школа, місто і Україна», - побажав випускникам Олександр Новак.

На останньому дзвонику переможцям і призерам різних конкурсів, олімпіад і турнірів вручили грамоти. Також для всіх присутніх школярі підготували невеликі концертні номери, а випускники традиційно виконали вальс.

Довідка. У Харківській загальноосвітній школі №25 навчається 421 школяр. За підсумками 2018/2019 навчального року на рахунку учнів школи два призових місця обласного конкурсу-захисту Малої академії наук України (секції «Археологія» та «Історичне краєзнавство») і І місце міського конкурсу «Еко-Енерго-Конкурс-2019». Учні 7-11 класів під керівництвом вчителя предмета «Захист Вітчизни» Юрія Агафонова щорічно посідають перше місце в змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки. У школі діє дитячо-юнацька організація «Юність», члени якої активно допомагають ветеранам Другої світової війни. У вересні 2018 року в школі відкрито сучасний стадіон.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини