Німецькі мотоциклісти приїдуть до Харкова з візитом у відповідь
01 липня 2016 10:34 Міжнародне співробітництво
Німецькі мотоциклісти приїдуть до Харкова з візитом у відповідь Учасники проекту «Мотопробіг «Побратимське колесо» відвідали Варшаву (Польща) і Нюрнберг (Німеччина), де представили фотовиставку про Харків.

Нагадаємо, 24 червня з Харкова до Європи вирушили учасники проекту «Мотопробіг «Побратимське колесо», присвяченого 25-й річниці незалежності України. Організатором проекту виступив харківський мотоциклетний клуб «БМВ Моторрад Клуб Україна». Маршрут пробігу становить 6 тис. км і проходить через європейські міста-побратими Харкова.

Оскільки мотопробіг присвячений 25-й річниці незалежності України, делегація в кожному місті показує мобільну виставку фотографій Харкова, об'єднаних ідеєю сталого розвитку міста за роки незалежності. По фотографіях можна простежити, як змінювалося місто протягом цих років.

Делегація в складі 11 мотоциклістів і одного водія автомобіля 25-26 червня вже побувала у Варшаві.

29 червня учасники мотопробігу прибули у місто-побратим Нюрнберг, де їх прийняв заступник мера Нюрнберга з фінансових питань Харальд Рідль, який сам є великим любителем мотоциклів. Він також провів церемонію відкриття пересувної фотовиставки про Харків, на якій були присутні жителі Нюрнберга, представники «Спілки побратимства Харків-Нюрнберг» і нюрнберзькі мотоциклісти - члени мотоциклетного клубу «БМВ Моторрадклуб Рот Шваба».

Німецькі мотоциклісти разом з харків'янами також зробили байкерський тур по околицях Нюрнберга - Франконської Швейцарії.

Як зазначили учасники проекту, ідея такого мотопробігу так сподобалася німецьким побратимам, що вони мають намір наступного року здійснити мотопробіг до Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини