Найближчими днями у харківському метро почнуть встановлювати турнікети для E-ticket
10 січня 2018 20:10 Інфраструктура
Найближчими днями у харківському метро почнуть встановлювати турнікети для E-ticket Турнікети й термінали системи єдиного електронного квитка «E-ticket» почнуть встановлювати в Харківському метрополітені найближчим часом.

Про це сьогодні, 10 січня, у програмі «Тема дня» на телеканалі «ОТБ» повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.

Він нагадав, що в метро система «E-ticket» почне роботу вже наступного місяця. До цього часу в кожному з 49 вестибюлів Харківського метрополітену будуть встановлені по два турнікети.

«Можливість оплачувати проїзд новими картками з'явиться з 1 лютого. Також у вестибюлях встановлять 49 терміналів для їх придбання та поповнення з функцією розміну грошей всіх номіналів. Ще 25 терміналів працюватимуть тільки на продаж карток», - повідомив Сергій Дульфан.

За його словами, кількість нових турнікетів поступово збільшуватиметься, а старих - скорочуватиметься.

«Якийсь час старі картки будуть використовуватися паралельно з новими. Тобто харків'яни, які мають на дійсних проїзних якісь гроші, встигнуть їх витратити. Їх уже не можна буде поповнювати, але ми дамо можливість використати всі кошти, що на них є», - зазначив директор департаменту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини