Найбільша школа Харкова відзначила 35-річчя
08 жовтня 2020 19:37 Освіта
Найбільша школа Харкова відзначила 35-річчя Святковий захід з нагоди 35-річчя Харківської загальноосвітньої школи №53 відбувся сьогодні, 8 жовтня, у Будинку культури Основ'янського району.

Колектив школи, батьків і дітей з ювілеєм привітав перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Кращим педагогам він вручив Подяки міського голови, а учням молодших класів подарував інтерактивну панель.

«Думаю, що 35 років - це той вік, коли хочеться діяти, творити майбутнє рідного міста. Кожна школа пишається своїми учнями та випускниками. За останні три роки вашу школу закінчили 11 золотих медалістів і двоє срібних. Це говорить про те, що в школі №53 навчаються талановиті діти і працюють чудові вчителі. Ми пишаємося вашими успіхами. Вітаємо вас зі святом. Бажаємо школі процвітання і успіхів, дітям - стати самодостатніми людьми, а батькам - щоб діти їх радували. Низький уклін викладачам. Величезне спасибі за вашу титанічну працю. З ювілеєм!» - сказав Ігор Терехов.

Як зазначила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, школа №53 - найбільша в місті, в ній навчається 1,5 тис. дітей. Але славиться вона не тільки цим. У школі працює згуртований творчий колектив, діти добре проявляють себе на різних олімпіадах, турнірах, спортивних змаганнях.

«Ця школа була побудована разом з мікрорайоном у 1985-му році. У ній завжди панує дружня атмосфера, працює творчий директор. Вона - член міської ради керівників навчальних закладів і вже 13 років очолює школу. Щиро вітаю колектив з ювілеєм! У нього є серйозні перспективи для розвитку, а у нас - плани на 2021 рік з благоустрою території та ремонту школи», - зазначила Ольга Деменко.

Своєю чергою директор школи №53 Яна Білаш розповіла, що вчителі учбового закладу постійно беруть участь у конкурсі «Учитель року» и перемагають. У різний час абсолютними переможцями були вчителі початкових класів, музики, фізики, біології, фізкультури, які передають свій досвід молодому поколінню. Вона також повідомила, що 11 нинішніх педагогів раніше навчалися в цій школі. Сама директор працює в навчальному закладі з 1991 року. Спочатку була вчителем фізики, інформатики, потім заступником директора, працювала з учителями початкової школи.

«Наша гордість - наші креативні, розумні, творчі та спортивні учні. Вони дуже різнобічні і сучасні. Багато випускників пройшли школу лідера і стали успішними людьми. Ми хочемо розвиватися в усіх напрямках і ставимо перед собою високі цілі. Захотіли і створили в нашій школі оркестр, ще у нас найбільший шкільний хор. У нас працюють чудові вчителі, які запалюють своєю творчістю і креативом дітей. Разом ми здатні реалізувати будь-які плани», - зазначила директор.

З нагоди ювілею школи у БК Основ'янського району пройшов святковий концерт.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини