На Журавлівці пройде крос для дорослих та дітей
13 жовтня 2014 14:52
На Журавлівці пройде крос для дорослих та дітей II Харківський крос пройде 18 жовтня на території Журавлівського гідропарку. Як повідомили організатори, спортивне містечко заходу буде розташоване біля клубу «Сафарі» (вул. Міліціонера, 23а). Траса змагань пройде по території всього півострова. Учасники кросу будуть бігти три дистанції: 1 км (дитяча), 4 км (2 кола по 2 км) і 8 км (4 кола по 2 км). 

Змагання пройдуть в наступних категоріях: абсолют (чоловіки і жінки, дистанція - 8 км); абсолют (чоловіки і жінки, 4 км); 16-17 років (юнаки та дівчата, 1 км); 14-15 років (юнаки та дівчата, 1 км); 12-13 років (юнаки та дівчата, 1 км); 11 років і молодше (хлопчики і дівчатка, 1 км). 

Початок забігів - о 12:00. 

Зазначимо, що попередня реєстрація учасників кросу закрилася за 10 днів до старту, тому всі, хто не встиг записатися, можуть зареєструватися безпосередньо перед стартом в день змагань. 

Всі учасники отримують стартові пакети, в які входять стартовий номер, вода, харчування після фінішу. Вартість стартового пакета - 50 грн. Для дітей віком до 17 років реєстрація на участь у кросі - безкоштовна.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини