На вулиці Іллінській усувають аварію на водогоні
16 лютого 2021 15:48 ЖКГ
На вулиці Іллінській усувають аварію на водогоні Бригади КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на водогоні по вул. Іллінській, 65 у Холодногірському районі.

Про це сьогодні, 16 лютого, повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада. За його словами, пошкодження напірного трубопроводу діаметром 100 мм сталося у зв'язку з великою зношеністю мереж, а також через зниження і перепади температурного режиму.

«Аварійна бригада оперативно виконала необхідні земляні роботи і почала безпосередньо займатися усуненням протікання. Замість старих сталевих труб ми укладаємо нові, поліетиленові, термін служби яких - понад 50 років. На даний момент без водопостачання залишаються чотири багатоквартирних будинки. Після виконання всіх запланованих ремонтних робіт ми вирішимо проблему з перебоями водопостачання в цьому районі», - зазначив Микола Завада.

За його словами, завершити ремонт планують протягом доби. Про ремонтні роботи абонентам повідомили через sms-повідомлення і таку ж інформацію передали в інформаційно-диспетчерську службу «15-62».

Нагадаємо, харків'яни мають можливість скористатися послугою безкоштовного інформування про проведення в їхньому районі проживання ремонтних робіт через sms-повідомлення. Для цього абоненту необхідно повідомити номер свого мобільного телефону, щоб «прив'язати» його до особового рахунку. Зробити це можна через абонентські відділи або за номером 15-33 (безкоштовно з усіх мобільних операторів). Після цього у випадках, коли в районі проживання абонента проводитимуться планово-попереджувальні ремонтні роботи на мережах або станеться аварія на водопроводі, він отримає про це повідомлення на свій телефон.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини