На вихідних в Харкові пройде перший фестиваль інтелектуальних видів спорту
10 листопада 2016 11:46 Спорт
На вихідних в Харкові пройде перший фестиваль інтелектуальних видів спорту Фестиваль інтелектуальних видів спорту «Інтелліада» пройде у неділю, 13 листопада, у спорткомплексі «Металіст» (прибудова до західної трибуни).

«Інтелліада» - це дитячий спортивно-інтелектуальний ярмарок. Його мета - познайомити дітей і батьків із провідними напрямками інтелектуальних видів спорту і знайти відповідний клуб для занять.

На цьому сімейному заході можна буде познайомитися з інтелектуальними видами спорту, пограти в них, отримати кваліфіковану пораду від майстрів спорту, записатися на заняття. Також себе представлять дитячі літературні, економічні, математичні та інші клуби.

За виконання конкурсів, завдань, експериментів можна буде отримати «ідеї» і обміняти їх на призи (комплекти для гри з настільних видів спорту, книги, задачники, абонементи у дитячі клуби і багато іншого).

Учасники заходу: Харківська міська федерація Ґо, Харківська обласна федерація шахів, Харківська обласна федерація Федерації шашок України, а також дитячі клуби: Харківський літературний музей, технічна студія «Винахідник», освітній простір «Гравітація», клуб «Смайлік» та ін.

Початок - об 11:00. Вхід - вільний.

Детальніше про заходи можна дізнатися тут.

Організатори - Департамент у справах сім'ї, молоді й спорту та Харківська міська федерація Ґо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини