На Великдень до Харкова привезуть Благодатний вогонь з Єрусалиму
29 березня 2018 18:31 Суспільство
На Великдень до Харкова привезуть Благодатний вогонь з Єрусалиму Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов провів сьогодні, 29 березня, робочу нараду, присвячену підготовці та відзначенню Світлого Воскресіння Христового.

В ході наради Ігор Терехов повідомив, що Благодатний вогонь з Єрусалиму буде доставлений у Міжнародний аеропорт «Харків» напередодні Воскресіння Христового, увечері 7 квітня. Після цього частинки вогню розвезуть в усі церкви і храми міста.

«Кожен з прихожан зможе доторкнутися до Благодатного вогню. Ми, зі свого боку, під час святкування світлого свята Пасхи будемо забезпечувати городянам всіх заходів безпеки. У всіх церквах і храмах міста будуть виконані всі заходи протипожежної безпеки, будуть здійснюватися охорона і контроль за громадським порядком. Будемо сподіватися, що ми радісно і спокійно зустрінемо і проведемо великодні свята», - підкреслив Ігор Терехов.

Перший вiце-мер дав доручення комунальним службам міста привести до ладу зупинкові павільйони, автобуси і міський електротранспорт і прибрати сніг біля церков.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини