На Салтівці відкрили ще один майданчик для вигулу собак
22 січня 2018 16:13 ЖКГ
На Салтівці відкрили ще один майданчик для вигулу собак Спеціалізований майданчик для вигулу і дресирування собак почав працювати сьогодні, 22 січня, на пр. Тракторобудівників, 126.

В ході відкриття майданчика кінологи дали безкоштовні консультациії власникам тварин і продемонстрували ази дресирування собак. Крім того, в пересувному веткабінеті можна було отримати консультацію ветеринара. 

Одночасно з новим почало працювати ще сім майданчиків, зданих в експлуатацію в кінці 2017 року. Вони знаходяться за такими адресами: Салтівське шосе, 104-а; вул. Танкопія, 13/9; вул. Танкопія, 35/1; вул. Велозаводська, 38; вул. Ростовська, 9; вул. Біблика, 13 - вул. Миру, 14; вул. Чугуївська, 33.

Зазначимо, що майданчики для вигулу тварин відкривають в кожному районі міста (їх уже близько 40). За огорожею, яка встановлена в цілях безпеки, є снаряди для тренування собак: легкоатлетичний і подвійний бар'єри, похила стінка, окоп, колесо. Харків'яни можуть там самостійно і безкоштовно займатися зі своїми вихованцями, а співробітники КП «Центр поводження з тваринами» готові консультувати власників собак, організовувати для них лекції і різні акції.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини