На проспекті Маршала Жукова встановили 80 нових опор контактної мережі
03 березня 2015 15:13 ЖКГ
На проспекті Маршала Жукова встановили 80 нових опор контактної мережі 80 опор контактної мережі зі світильниками встановили на пр. Маршала Жукова - на ділянці від пр. Московського до вул. Танкопія.

Як повідомив сьогодні, 3 березня, журналістам під час огляду робіт директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, робітники демонтують залізобетонні опори 1970-х років і замість них встановлюють нові, металеві. Крім того, на них встановлюють нові світильники.

«Встановлено нові опори, нові кронштейни для освітлення, нові енергозберігаючі світильники. Тепер ця ділянка яскраво освітлена і стала безпечнішим для водіїв і пішоходів», - підкреслив Сергій Дульфан.

За його словами, в планах міста - реконструювати весь пр. Маршала Жукова. Спільно з Департаментом дорожнього господарства вже підготовлений комплексний проект, який передбачає заміну опор контактної мережі, реконструкцію дорожньої смуги та системи зливової каналізації.

Всього на пр. Маршала Жукова - на ділянці від пр. Московського до пр. Героїв Сталінграда, протяжністю 2 км 477 м - встановлять 158 нових опор. Роботи планують закінчити до кінця року.

Також замінити старі опори контактної мережі на нові планують і вздовж усього Московського проспекту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини