На Павлівській площі обмежено рух транспорту
11 січня 2014 10:46
На Павлівській площі обмежено рух транспорту Рух транспорту по Павлівській площі обмежений з 8:00 11 січня до 20:00 12 січня.

Це пов'язано з ремонтом ділянки трамвайних колій на Павлівській площі.

Зокрема, рух транспорту буде заборонено на площі - на ділянці від пров. Банного до вул. Університетської, обмежено по вул. Університетській - на ділянці від вул. Кооперативної до Павлівської площі і на площі - на ділянці від вул. Університетській до пл. Пролетарської.

Кінцева зупинка автобусного маршруту №304е буде перенесена з пл. Пролетарської до зупинки «Вул. Університетська» (коло тролейбуса).

В цей же час заборонено рух трамваїв по Павлівській площі з організацією їх руху таким чином:

№3: Новожаново - вул. Жовтневої революції - вул. Конєва - вул. Полтавський шлях - Залютіно;

№5: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Кошкіна - парк Артема;

№6: 602 м/р - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Повстання - вул. Кірова - вул. 1-ї Кінної армії - вул. Жовтневої революції - вул. Конєва - вул. Полтавський шлях - Південний вокзал.

В цей же час також обмежено рух тролейбусів по пл. Павлівській - на ділянці від вул. Університетській до пл. Пролетарської. Тролейбус №11 курсує наступним чином: пр. Дзюби - пр. Ілліча - вул. Китаенка - пр. Постишева - вул. Володарського - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва - вул. Карла Маркса - вул. Коцарська - пл. Благовіщенська.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини