На офісних співробітників Харкова чекає спортивний чемпіонат
20 липня 2015 15:43 Спорт
На офісних співробітників Харкова чекає спортивний чемпіонат Міська спартакіада «Битва корпорацій» серед офісних працівників організацій та установ Харкова пройде восени цього року.

Як повідомив сьогодні, 20 липня, директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, цей проект департаменту дасть можливість працівникам великих і дрібних організацій проявити себе не тільки на інтелектуальному терені, в офісі за комп'ютером, а й у спорті.

«Я сподіваюся, що цим проектом зацікавляться багато фірм. Ми хочемо залучити IT-сферу, банки, інші організації. Всього близько 50 різних фірм», - повідомив Олексій Чубаров.

За його словами, працівники організацій та установ змагатимуться у таких видах спорту, як футбол, волейбол, баскетбол, пляжний волейбол, більярд, настільний теніс, біг, кроссфіт.

Крім того, окремим чемпіонатом, можливо, стане забіг офісних працівників. При цьому змагатися легкоатлети-аматори будуть з колегами зі своєї сфери. Забіг пройде в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини