На контролера «Харківводоканалу» скоєно напад
01 серпня 2018 18:58 Суспільство
На контролера «Харківводоканалу» скоєно напад На контролера КП «Харківводоканал» був скоєний напад під час роботи з клієнтом.

Про це сьогодні, 1 серпня, повідомили в Департаменті правового забезпечення підприємства.

За інформацією департаменту, надзвичаний випадок стався 25 липня в житловому будинку по пр. Гагаріна, 44. Чоловік 1957 р. н. завдав тілесних ушкоджень і зіштовхнув зі сходів контролера Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Олену Піскун. За словами постраждалої, того дня працювали виїзні каси зі збору платежів, і людей повідомляли про те, що у випадку наявності заборгованостей за послуги водопостачання або водовідведення вони можуть їх погасити, не відходячи від будинку.

«Ми повідомили цю інформацію абоненту, оскільки у нього з 2014 року накопичився борг за спожиті послуги в розмірі 2603 гривні. Після цього він почав ображати мене з погрозами всіх порізати і вбити. Я пояснила йому, що виконую свою роботу з інформування населення. Обернулася і стала йти, але він мене штовхнув, почав бити кулаками по голові та обличчю, після чого зіштовхнув зі сходів», - розповіла Олена Піскун.

В результаті співробітниця підприємства зі струсом мозку і гематомами була доправлена до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова.

Зазначимо, Олена Піскун працює контролером на КП «Харківводоканал» з 2002 року. За 16 років роботи на підприємстві скарг на її роботу не було.

Як повідомили в Департаменті правового забезпечення КП «Харківводоканал», даний випадок зареєстрований у Єдиному реєстрі досудових розслідувань, порушено кримінальну справу за ст. 125 Кримінального Кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».

«Даний факт ми триматимемо на постійному контролі. Спеціаліст підприємства пройде додатковий курс лікування. А керівництво підприємства домагатиметься кримінальної відповідальності в повній мірі за побиття співробітника. Надалі буде розглянуте питання про додаткові заходи безпеки для всіх наших працівників, щоб у майбутньому подібні випадки не повторилися», - зазначили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини