На «Харківводоканалі» пройшли відкриті обговорення тарифів
24 травня 2018 17:26 ЖКГ
На «Харківводоканалі» пройшли відкриті обговорення тарифів Відкриті обговорення тарифів та інвестиційної програми КП «Харківводоканал» пройшли сьогодні, 24 травня, в актовій залі підприємства по пр. Ювілейному, 28-а.

В обговоренні взяли участь заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, начальник відділу Національної комісії, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг у Харківській області (НКРЕКУ) Василь Без'язичний, керівництво і співробітники підприємства, представники громадських організацій і харків'яни.

Як повідомила заступник генерального директора - директор Фінансово-економічного департаменту Яна Хайло, у ході відкритих обговорень були розглянуті питання про коригування окремих складових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік і проекти тарифів на 2019 рік.

За її словами, коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік становить близько 9,8%, а саме: 11,87 грн за 1 куб. м за послугу холодного водопостачання і 5,99 грн за 1 куб. м за послугу водовідведення.

«Коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2018 рік було викликане збільшенням тарифів на електроенергію з січня на 10% і з квітня на 7%, а також змінами в Податковому кодексі України», - зазначила Яна Хайло.

Яна Хайло також підкреслила, що проекти тарифів на 2019 рік пов'язані зі зміною всіх його складових: електроенергії, матеріалів, хімічних реагентів, заробітної плати тощо.

Крім того, у рамках відкритих обговорень була розглянута і схвалена Інвестиційна програма комунального підприємства «Харківводоканал» на 2018 рік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини