На час проведення Харківського марафону в схему руху громадського транспорту внесені зміни
08 квітня 2015 13:29 Місто
На час проведення Харківського марафону в схему руху громадського транспорту внесені зміни У зв'язку з проведенням II Харківського міжнародного марафону, який запланований на 11 квітня, схема руху транспорту в місті Харкові в цей день значно зміниться.

Про це сьогодні, 8 квітня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив заступник директора Департаменту транспорту Євген Федорчук. 

Так, з 7:00 10 квітня до 22:00 11 квітня буде заборонено рух транспорту по пл. Свободи - на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера.

З 6:00 до 12:30 11 квітня буде припинено рух транспорту за маршрутом руху учасників марафону: вул. Сумська (на ділянці від пр. Правди до пров. Мечникова) - пл. Театральна - вул. Чернишевська (від пл. Поезії до вул. Іванова) - вул. Іванова (від вул. Чернишевської до пл. Свободи).

Також з 6:00 до 17:00 11 квітня буде припинено рух транспорту за маршрутом: вул. Сумська (на ділянці від пр. Правди до пров. Мечникова) - пл. Конституції (при русі від пр. Московського в бік пров. Мечникова) - вул. Короленка (від пл. Конституції до вул. Пушкінської) - вул. Пушкінська (від вул. Короленка до вул. Весніна) - вул. Весніна (від вул. Пушкінської до вул. Чернишевської) - пл. Першого Травня - вул. Сумська (від пл. Першого Травня до вул. Дерев'янка) - Білгородське шосе (від вул. Дерев'янка до виїзду з міста Харкова) - вул. Академіка Курчатова - вул. Білої Акації - вул. Новгородська (від вул. Динамівської до пр. Леніна) - пр. Леніна - вул. Динамівська (від вул. Новгородської до пров. Фанінського) - вул. Сумська (від пл. Першого Травня до пр. Правди) - пр. Правди (від вул. Сумської до пр. Леніна) - пр. Леніна (від пр. Правди до пл. Свободи) - пл. Свободи.

Рух транспорту буде поетапно відновлюватися після проходження траси учасниками марафону.

Крім того, на час проведення марафону рух міського електротранспорту буде змінено таким чином:

- тролейбус №2 не курсуватиме з 6:00 до 17:00, з 17:00 він курсуватиме за своїм маршрутом;

- тролейбус №12 з 6:00 до 10:30 буде ходити за своїм маршрутом, з 10:30 до 14:30 - за маршрутом: пр. Перемоги - пр. Людвіка Свободи - вул. Ахсарова - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги; з 14:30 до 17:00 буде слідувати за маршрутом: пр. Перемоги - пр. Людвіка Свободи - вул. Ахсарова - вул. Дерев'янка - Білгородське шосе - вул. Чкалова - вул. Лісопаркова - вул. Рудика. З 17:00 тролейбус курсуватиме за своїм маршрутом;

- тролейбус №18 11 квітня не ходитиме;

- трамвай №26 з 6:00 до 10:30 курсуватиме наступним чином: ст. «602 м / р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський узвіз - вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - ст. «Лісопарк». З 10:30 до 13:00 - ст. «602 м / р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський гідропарк». З 13:00 до 17:00 - ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський узвіз - вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - ст. «Лісопарк». З 17:00 - ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський узвіз - вул. Весніна - пл. Першого Травня - ст. «Парк ім. Горького »;

- трамвай №12 11 квітня не ходитиме.

Також в цей день на час проведення марафону будуть внесені зміни в роботу низки пасажирських автобусів.

 

З усіма змінами в русі громадського транспорту можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини