Молодь Харкова розвиває розважальну інфраструктуру
06 вересня 2019 12:17 Суспільство
Молодь Харкова розвиває розважальну інфраструктуру Молодіжна рада при Харківському міському голові реалізує проекти з розвитку музичної культури і нічної розважальної інфраструктури.

Про це розповіли вчора, 5 вересня, на 8-й сесії Молодіжної ради.

Як повідомив в.о. голови комісії з питань розвитку нічного життя Артур Приймак, основні напрямки роботи комісії - підтримка некомерційних напрямків в сфері культури; створення клімату для організації великих фестивалів та розвитку музичних культур; адаптація нічної розважальної інфраструктури для туристів. За його словами, розважальні заклади повинні мати високий рівень якості, і кращі з них можна вказати в путівниках Харковом.

«У нас в місті існують різні музичні спільноти зі своїми ідеями. Некомерційні напрямки потрібно підтримувати і поширювати. Потрібно надавати майданчики, залучати партнерів, створювати клімат для залучення великих фестивалів. Для цього потрібний комплексний розвиток всіх сфер нічного життя, тому комісія спілкується з їхніми представниками», - розповів Артур Приймак.

Він зазначив, що комісії вже вдалося реалізувати низку проектів, серед яких - «Безпека» (розміщення соціальної реклами у закладах, охоплення - близько 400 тис. осіб); DJ Stream (прямі трансляції виступів ді-джеїв на цікавих локаціях, охоплення - 150 тис. осіб); круглі столи, лекції та майстер-класи для представників розважальної сфери (п'ять заходів, 600 учасників).
 
Крім того, за словами Артура Приймака, представники комісії займаються благодійністю. Зокрема, на Міжнародний день ді-джея вони організували благодійну вечірку, а також здійснили мрію вихованця Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Записали пісню хлопчика на студії звукозапису і організували його виступи на День захисту дітей в реабілітаційному центрі, на майданчику біля Харківського національного театру опери та балету і на головній сцені Центрального парку культури і відпочинку імені Горького.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини