Містян запрошують приєднатися до акції «Діти Харкова - за мир!»
15 квітня 2022 13:38 Культура
Містян запрошують приєднатися до акції «Діти Харкова - за мир!» Департамент культури за участі муніципальних культурних центрів ініціює проведення традиційного творчого проєкту «Діти Харкова - за мир!».

Як повідомили у департаменті, мета заходу - продемонструвати світові, що діти єдині у прагненні до миру та щасливого дитинства. До акції, яка проходитиме у форматі марафону на платформах соціальних мереж, можуть приєднатися усі творчі люди.

«Діти мають жити у мирній країні, вчитися, співати та усміхатися. Давайте разом скажемо «Ні!» війні та прискоримо досягнення миру», - зазначили у департаменті.

Усі охочі можуть надіслати свої відеоматеріали та аудіозаписи до 26 квітня 2022 року на електронну пошту: [email protected]. Також можна скористатися месенджерами за номером телефону: +38 (099) 491-29-35. У департаменті зазначили, що розуміють можливі труднощі, але просять надсилати файли у максимально можливій якості. 

Нагадаємо, що захід «Діти Харкова - за мир!» проходив щороку 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, з 2016 по 2019 роки. На пл. Свободи виступали 3-5 тис. дітей - учнів музичних та мистецьких шкіл, учасників творчих колективів, школярів та студентів.

У 2019 році захід набув статусу Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Ми - Всесвіт, ми - діти!».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини