Міста-побратими Харкова братимуть участь у новорічному ярмарку на майдані Свободи
12 грудня 2011 17:47
Міста-побратими Харкова братимуть участь у новорічному ярмарку на майдані Свободи Дев'ять міст-побратимів Харкова візьмуть участь у новорічному ярмарку на пл. Свободи, який відкриється 24 грудня.

Як повідомили сьогодні, 12 грудня, на засіданні постійної комісії з гуманітарних питань Харківської міської ради, протягом двох днів представники міст-побратимів презентуватимуть свої національні культури, кухню, продаватимуть сувенірну продукцію. У цей самий день - 24 грудня - відкриють головну новорічну ялинку міста.
Також у рамках новорічних свят з 20 грудня до 10 січня в Палаці спорту об 11:00 та о 14:00 для учнів 1-4-х класів Харкова та області, а також для дітей працівників підприємств різних галузей показуватимуть постановку казки «Пітер Пен». Планується, що її подивляться близько 80 тис. дітей. Усі учні 1-х класів шкіл міста отримають подарунки від Харківського міського голови Геннадія Кернеса.
Відкриття ялинок у районах Харкова пройде з 20 до 30 грудня.
З 20 грудня до 8 січня в Палаці дитячої та юнацької творчості покажуть 30 вистав для 5,5 тис. дітей різного віку.
26 грудня в клубі «Меридіан» відбудеться молодіжний Новий рік, де нагородять переможців конкурсу студентських робіт та конкурсу студрад харківських ВНЗ.
Також у 20-х числах грудня в ККЗ «Україна» відбудеться гала-концерт XVII фестивалю творчості дітей з обмеженими можливостями «Натхнення».
Крім того, у цей період пройде «Зимовий Кубок» КВК за участю всіх студентських команд Харкова, міжнародні змагання з плавання в ластах, новорічний турнір з футболу, боксерський турнір тощо. 
А в новорічну ніч 31 грудня на пл. Свободи пройде «Шоу Червоного дракона», присвячене зустрічі нового, 2012 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини