Міськрада надала грошову допомогу понад двом тисячам харків'ян
20 травня 2019 15:41 Економіка
Міськрада надала грошову допомогу понад двом тисячам харків'ян Харківська міська рада виділила одноразову адресну грошову допомогу 2372 громадянам окремих пільгових категорій на 10,4 млн грн.

Про це говориться в інформації про основні показники економічного і соціального розвитку міста Харкова за I квартал 2019 року, наданій Департаментом економіки і комунального майна.

За звітний період понад 314,5 тис. громадян за рахунок коштів бюджету міста Харкова отримали місцеві пільги на житлово-комунальні послуги, послуги зв'язку, пільговий проїзд у міському наземному пасажирському електротранспорті і метрополітені, на оплату послуг із обслуговування домофонів, які знаходяться в будинках комунальної форми власності.

Згідно з інформацією, середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника (розраховується тільки для працівників великих і середніх підприємств, не враховуючи зарплат у малому бізнесі), за останніми статистичними даними за IV квартал 2018 року, склала 8600 грн.

Середній розмір пенсії по місту становить 3059,9 грн, що вдвічі більше законодавчо встановленого прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

З повним звітом про основні показники економічного і соціального розвитку міста Харкова за I квартал 2019 року можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини