Міністр соцполітики: Кількість домогосподарств, які отримують субсидію, збільшиться з 6 до 9 мільйонів
25 серпня 2016 18:50 Суспільство
Міністр соцполітики: Кількість домогосподарств, які отримують субсидію, збільшиться з 6 до 9 мільйонів Кількість домогосподарств, які отримуватимуть субсидію після збільшення тарифів на послуги ЖКГ, з початку наступного опалювального сезону збільшиться з 6 до 9 млн.

Про це сьогодні, 25 серпня, під час робочого візиту до Харкова повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

За його словами, всього на даний момент в Україні налічується 15 млн домогосподарств. Міністр звернув увагу на те, що якщо залишити тарифи такими ж, як зараз, то необхідно буде знайти в держбюджеті 130 млрд грн, і це можливо шляхом заморозки деяких державних програм.

«Або ми підвищуємо ресурси, або збільшуємо стандарти соціального забезпечення», - зазначив міністр.

Найближчим часом серед нововведень, які ініціює міністерство, - зміна системи оплати праці. Також Андрій Рева повідомив, що 23 серпня була підписаноа генеральна угода між урядом, профспілками і роботодавцями.

«Ми вперше за чотири роки змогли підписати тристоронню угоду. Вона дозволить виробити пропозиції про підвищення соціальних стандартів», - зазначив міністр.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини