Медикам Харкова пропонують взяти участь в освітній програмі
05 квітня 2021 12:43 Медицина
Медикам Харкова пропонують взяти участь в освітній програмі Конкурсний набір на Сертифікаційну навчальну програму «Управління охороною здоров’я» відкрито для медичних працівників міста Харкова.

Взяти участь у програмі можуть як представники адміністрацій медустанов (керівники, начальники відділів), так і медичні працівники, які прагнуть зростати професійно. Програма спрямована на формування у слухачів практичних умінь і навичок застосування універсального інструментарію для управління закладами охорони здоров'я в умовах трансформації медичної системи.

Програма складається з семи модулів: фінанси, маркетинг, менеджмент, медичне право, стратегічне управління, HR та лідерство.

Тривалість програми: 12 травня - 17 липня. Навчання буде проходити дистанційно (двічі на тиждень - п'ятниця, субота з 9:00 до 16:00).

Серед критеріїв конкурсного відбору - учасник повинен представляти комунальне неприбуткове підприємство в сфері охорони здоров'я Дніпропетровської, Запорізької або Харківської областей; мотивація учасника («Чому саме Ви повинні стати учасником програми?»); готовність протягом 8 тижнів активно брати участь в навчанні; наявність технічних можливостей (стабільне інтернет-підключення, комп'ютер або ноутбук, веб-камера, мікрофон).

Навчання для першої групи слухачів (25 осіб) - безкоштовне. Після успішного завершення програми учасники отримають сертифікати.

Реєстрація триває до 10 квітня. Зареєструватися можна за посиланням.  

Зазначимо, що Сертифікаційна програма «Управління охороною здоров’я» реалізується Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна за підтримки Проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» кластеру «Перспективи розвитку східних регіонів України», що діє за дорученням уряду Німеччини.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини