Майбутні дипломати з Харкова відвідали МЗС і посольства різних країн
25 квітня 2019 14:47 Міжнародне співробітництво
Майбутні дипломати з Харкова відвідали МЗС і посольства різних країн Слухачі харківської «Школи молодого дипломата» 23-24 квітня побували в дипломатичних організаціях у Києві.

Учасники проекту відвідали Посольство Норвегії. Посол Норвегії в Україні Уле Тер'є Хорпестад розповів про роботу установи в сфері міжнародної діяльності та підготовці фахівців.

Також молоді харків'яни побували в Посольстві Грузії і послухали лекцію посла Грузії в Україні Гели Думбадзе про дипломатичну службу. Крім того, учасники проекту зустрілися з керівництвом Генеральної дирекції Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв та представниками київської «Школи молодого дипломата».

В рамках візиту до Києва слухачі школи також відвідали Міністерство закордонних справ, ознайомилися з його структурою та принципами роботи. Для них провели екскурсію в музей МЗС, організували зустрічі із заступником міністра закордонних справ Єгором Божко і керівниками структурних підрозділів міністерства. На зустрічах йшлося про європейську та євроатлантичну інтеграцію України, кваліфікаційні вимоги до претендентів на посади та про роботу в МЗС.

Візит до Києва організовано Департаментом міжнародного співробітництва спільно з Молодіжною радою при Харківському міському голові.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини