Літній сезон стріт-воркауту відкрився у Харкові
29 квітня 2017 23:56 Спорт
Літній сезон стріт-воркауту відкрився у Харкові Офіційне відкриття літнього сезону стріт-воркауту відбулося сьогодні, 29 квітня, на спортмайданчику в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Спочатку організатори - харківська команда «Barstylers» - провели майстер-клас, після чого почалися змагання. Турнікмени визначали кращих у двоборстві - підтягуванні з вагою 16 кг і віджиманні на брусах з вагою 24 кг. Вони змагалися в двох вікових категоріях - до 16 років і старше.

У відкритті сезону взяв участь заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

«Сьогодні рекордна кількість учасників в обох категоріях. Наші хлопці з «Barstylers» - це вже журі, тому що їхній рівень дуже високий. Вони це продемонстрували в майстер-класі. Те, що в Харкові сильно розвинений стріт-воркаут, - це саме їхня заслуга. Цього року в районі ХТЗ буде відкритий новий, дуже великий зал для цього виду спорту, тому що в першому вже не поміщаються всі бажаючі. Так що нас чекають ще більші успіхи, я впевнений», - зазначив Костянтин Лобойченко.

Як розповів лідер руху стріт-воркаут в Харкові Іван Криленко, у відкритті сезону взяли участь 50 спортсменів із Харкова, Одеси, Полтави, Мелітополя, Запоріжжя, Києва та інших міст.

«Охочих брати участь у змаганнях було набагато більше, але попередній відбір пройшли лише півсотні людей. Ми стаємо більш вимогливими, щоб глядачі бачили тільки найкращих. Примітно, що цього року глядачів стало набагато більше, і люди стоять від початку до кінця шоу. Вважаю, що відкриття сезону вдалося, а далі буде ще цікавіше, оскільки у нас заплановано ще багато різних заходів», - підкреслив Іван Криленко.

Відкриття сезону вперше проводилося у вечірній час, що дозволило урізноманітнити розважальну програму для глядачів. Так, крім вправ на снарядах в рамках заходу гості свята побачили лазер-шоу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини