Кінцеву зупинку маршруток в районі станції метро «Героїв Праці» перенесуть на новий термінал
18 березня 2015 19:27 Суспільство
Кінцеву зупинку маршруток в районі станції метро «Героїв Праці» перенесуть на новий термінал Кінцева зупинка десяти автобусних маршрутів в районі ст. м. «Героїв Праці» буде перенесена на майданчик нового терміналу, який зараз будується.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 18 березня, на засіданні виконкому Харківської міської ради.

Як повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, з нового терміналу по вул. Академіка Павлова відправлятимуться маршрутки №8, 28Е, 48е, 41е, 54е, 108е, 275е, 212е, 203е і 266е.

За його словами, зараз вже завершено будівництво майданчика, де буде розташована кінцева зупинка міських і приміських автобусних маршрутів. Завершуються також роботи з облаштування станційної будівлі і навісу.

«Після закінчення всіх робіт пасажири отримають рівні майданчики з сучасними екологічними та санітарними умовами та дах над головою. Це те, чого сьогодні немає на приміських маршрутах, і люди змушені стояти під відкритим небом», - зазначив Сергій Дульфан.

Він також розповів, що на виїзді з терміналу вже 26 березня почне роботу новий світлофор. Після цього маршрутки почнуть переводити на новий термінал: спочатку перенесуть міські, а потім приміські маршрути. У планах міської влади облаштувати на новому терміналі кінцеву зупинку до свят, а також пустити додатковий транспорт, який курсуватиме на кладовища.

Подальше будівництво автостанції залежить від фінансування. У випадку регулярних грошових надходжень вона може бути добудована за півроку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини