Кімнати довіри та Центр допомоги військовим - місто визначило кращі молодіжні проекти
29 березня 2017 15:20 Суспільство
Кімнати довіри та Центр допомоги військовим - місто визначило кращі молодіжні проекти У Харкові визначили переможців конкурсу молодіжних, сімейних та гендерних проектів громадських організацій та благодійних фондів.

Як повідомив сьогодні, 29 березня, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, на конкурс було подано 46 проектів, з яких 31 отримає фінансування.

Міська рада виділить на реалізацію кожного проекту-переможця 33% від необхідної суми, решту коштів організаціям необхідно залучити за рахунок спонсорської підтримки, грантодавців або скористатися власними ресурсами. Всього на ці цілі з міського бюджету виділили 1 млн грн.

Серед кращих проектів - організація у кожному районі «кімнат довіри», куди люди зможуть звернутися по допомогу і психологічну підтримку; Міжнародний фестиваль соціальної реклами; Центр допомоги молоді з числа учасників АТО та членам їхніх сімей; молодіжний інформаційний портал, де можна буде дізнатися про нові заходи, обговорити якісь теми, запропонувати свої ініціативи; сімейний клуб «Злагода»; школа активної молоді «Курс особистості»; створення єдиної волонтерської платформи «Ліга волонтерів» тощо.

Крім того, вже на травень заплановано проведення «Бродвей-шоу» за участю всіх театральних труп Харкова. Актори та перехожі зможуть стати учасниками єдиного театрального дійства на площі перед Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка.

«Не очікували такого результату. Якість проектів та інтерес людей не можуть не радувати. Харків'яни бачать, що потрібно міняти. Багато проектів пов'язано з допомогою людям, які опинилися в складній життєвій ситуації, підтримкою сімейних цінностей, і це радує», - повідомив Олексій Чубаров.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини